Блокіратор дефас - надійний захист Ваших вікон


Намагаючись захистити своє житло від незаконного проникнення ми, перш за все, блокіратори на вікна дефас (defas)звертаємо увагу на вікна, балкони та двері, оскільки саме вони завжди були найбільш вразливими місцями в будинку. В наш час є безліч варіантів якісного захисту різного типу, починаючи з замків на вікна і закінчуючи міцними і масивними гратами. Як і інші комплектуючі для вікон, протизламні системи, перш за все, повинні бути якісними і мати тривалий термін служби. Серед різноманітних варіантів сучасної захисту на вікна, що пропонуються ринком, на особливу увагу заслуговують блокіратори на вікна дефас (defas).


Як працюють блокіратори


Блокатори дефас - дуже компактний і зручний пристрій з надміцної сталі для механічного захисту віконного або балконного профілю від зовнішнього злому. Вони підходять для вже встановлених вікон і дверей будь-якого типу. Монтаж відбувається за допомогою кріплення довгих болтів в металеву частину рами пластикового вікна. При спробі злому рама, під впливом зовнішнього тиску, вигинається, міцніше затискаючи болти. Таким чином, відкрити двері або вікно без порушення їх цілісності стає практично неможливо. Особливості:
 
  • Механізм блокіратора здатний витримати тиск до 1 800 кілограм;
  • Встановлений на вікно або балконні двері, блокіратор підвищує їх міцність в 3 рази;
  • Запобігає зовнішнім спробам злому;
  • Не вимагає додаткового технічного обслуговування і догляду після установки;
  • Легко монтується на будь-який тип віконного або дверного профілю своїми силами;
  • Має кілька колірних рішень, завдяки яким гармонійно вписується в будь-який інтер'єр;
  • Добре поєднується з усіма видами сигналізації;
  • Монтується без попередніх замірів і підготовки вікна або дверей;
 

Найкращий захист для вікон - комплексний захист


Захист на вікна дефас - компактний пристрій, яке надає повноцінний захист для пластикових вікон і балконних дверей від злому зовні. Для установки на ПВХ-профіль потрібно 4 механізми - по одному на кожен кут. Балконні двері, для впевненості, рекомендується оснащувати 6-ма системами - по всьому периметру.

Жодна противзломна система, встановлена ​​на Ваших вікнах і балконах, не дає стовідсоткової гарантії того, що зловмисник не зможе проникнути в будинок. Однак, наявність таких систем значно ускладнює і уповільнює процес злому і, найчастіше, грабіжники просто відмовляються від спроби проникнути в будинок. Блокіратори дефас по праву можна назвати універсальним захистом, оскільки вони можуть використовуватися як окрема протизломна система, так і в комплексі з іншими видами протизлома.